Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home2/lmvwvs7c/public_html/blog.unyaa.al/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Featured – UNYA ALBANIA BLOG

Transporti: “Drita në fund të tunelit”për ekonominë post-pandemi

Një studim i fundit zbulon se një ndryshim në sektorin e transportit mund të sjellë deri në 15 milionë vende pune të reja. Si mund te marrim pjese? Për të mësuar më shumë rreth pasojave të pandemisë në ekonomi si dhe për t’u bërë pjesë e debatit, ju ftojmë bëheni pjesë e aktivitetit Coffee Talk […]

Next on the Coffee Talk Agenda: International Mother Earth Day

While writing to the sound of raindrops tapping on your bedroom window is common young-artist aesthetics, considerable-size hail pounding the ground on the 11th of April (which is Spring in the Northern hemisphere) still does not sit well with me. I know for a fact that it is not my nature as a person that […]

Albanian Youth & its contribution to the EU Integration process

*Intervention and reflection on the roundtable “Connecting youth within Albania and across the region: perspectives for enhanced youth contribution to the European integration process of the Western Balkans“* ‘[We] are very young and have a long time to change things’, this is how the Director for Western Balkans at DG NEAR at the European Commission, […]